„Zlaté časy pre skutočných milovníkov gurmánskych pôžitkov. Objavte najkrajšie stránky jesene naservírované na Vašom tanieri pod záštitou šéfkuchára Richarda Cisára, ktorý je okrem iného aj odborný garant, certifikovaný komisár národných i medzinárodných súťaží organizovaných Svetovou organizáciou Worldchefs –WACS a podpredseda Banskobystrického zväzu kuchárov a cukrárov – SZKC.“

 

Polievka

Hokkaido krémová polievka s tekvicovými semiačkami

Predjedlo

Plnené zemiakové lokše kačacou pečienkou

Hlavné jedlá

Konfitované  kačacie stehno s tekvicovo-zemiakovým pyré

Glazúrované kačacie prsia /sous vide/

s cibuľovou marmeládou a červenou kapustou a zemiakovými lokšami

Jelenie ragú na brusniciach a červenom víne s karlovarským knedlíkom

Krémové tekvicové rizoto s hoblinami parmezánu

Dezert

Domáce gaštanové parfé s malinovou omáčkou, šľahačkou a mätou