„Zlaté časy pre skutočných milovníkov gurmánskych pôžitkov. Objavte najkrajšie stránky jesene naservírované na Vašom tanieri pod záštitou šéfkuchára Richarda Cisára, ktorý je okrem iného aj odborný garant, certifikovaný komisár národných i medzinárodných súťaží organizovaných Svetovou organizáciou Worldchefs –WACS a podpredseda Banskobystrického zväzu kuchárov a cukrárov – SZKC.“

 Menu
Predjedlo / Starter
100g Terina z rybacích líčok na rukolovom šaláte so smotanovým dipom 4,90 €
Terrine of fish cheeks on rocket salad with creamy dip

Polievka / Soup
0,33l Rybacia polievka “Hallaszle” 3,30 €
Fish soup „Hallaszle“

Hlavne jedlá / Main dishes
150g Plnená rybacia rolka baby špenátom na grilovanej zelenine 9,90 €
so smotanovo-limetkovou omáčkou a čerstvým kôprom
Fish roll stuffed with baby spinach with grilled vegetables and
creamy lime sauce and fresh dill
150g Varené baby zemiaky s petržlenovou vňaťou
Boiled „Baby“ potatoes with fresh parsley

150g Grilovaný filet zo pstruha s hríbovou omáčkou 9,90 €
Grilled trout fillet with mushroom sauce
200g Gratinovaná tortička z pučených zemiakov
Creamy au gratin potatoes

200g Grilovaný pstruh na cesnakovo -bylinkovom masle 8,00 €
Grilled trout with garlic – herb butter
(za každých 10g naviac účtujeme + 0,40 €)
(we charge + 0,40€ on every 10g exess weight)
Príloha podľa výberu
Side dish on your own

Dezert / Dessert
100g Griesflammerie s malinovo-jogurtovou omáčkou 3,20 €
Griesflammerie with raspberry-yoghurt sauce